SERISIREH
Kad Kahwin
By: Hazleen Baharudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Dec-2007 10:27 Email | Share | | Bookmark
Ampun Maaf Dari Warga Serisireh

Kepada pelanggan yg dikasihi,

First of all, Kak leen minta ampun dan maaf, huhuk! sebab dah lama tak update fp ni.. terlalu sibuk.....almaklumlah hanya ader 2 pekerja , itulah bossnyer itu designer nyer, dan itu lah jugak jadi runner nyer..( husband kak leen and me myself.)..erm .memang kena ader pekerja... tapi itupun tak sempat nak mencari...mari saper berminat leh la antar resume...heheheh .... ...

Kak leen sekarang pun dalam proses pembikinan laman web kad kahwin serisireh ... itu pun amik masa jugak banyak benda nak kena buat..tak siap siap lagi.nak update semua kad kahwin kat sini....uwaaa.....sibuknyer memanjang.... ....

Oh yer...sesaper yg duduk area selatan Perak , kak leen akan buka cawangan di Teluk Intan, Perak, ( Medan Mak Intan Kedai 27 ) dan akan mula beroperasi 1.1.2008 ini Insyaallah...lalu menjadikan diri ini lebih lebih sibuk.....So sesaper yg berada dalam area selatan Perak leh la pegi kedai kad kahwin serisireh cawagan Teluk Intan, Perak k....harga tiada masalah boleh dirunding heheheh..... ..

oklah mulai hari ni kak leen akan cuba update kad kad terbaru., paperbeg terbaru, kotak kotak kecik terbaru dan macam macam lagi laaaaa..ok...

Oh yer nantikan update dari serisireh untuk new website serisireh yg masih Under Construction !.tu..Nantikan juga promotion kad kahwin sempena new opening website!!!!! dari Serisireh!! Diskaun sehingga separuh harga dan hadiah menarik utk 15 pelanggan terawal yg membuat order melalui laman web serisireh ....!!! Nantikan kemunculan nyer!! huhuhuhu!!!

tidak luper...Selamat Pengantin Baru utk semua pelanggan serisireh yang kak leen kasihi.....

P/s Emy: bukan sibuk mancing laaaa! Selamat pengantin baru dear....


Thursday, 29-Nov-2007 11:08 Email | Share | | Bookmark



Monday, 6-Aug-2007 17:54 Email | Share | | Bookmark
CHEAP GETS CHEAPER!!!! ( Promotion from 6 Ogos - 31 Ogos 2007)

pmc801 front
pmc801 inside
pmc801back
View all 13 photos...
RM0.40*/pc - Includes Printing n Envelope








Card Size : 5 inch x 7 inch
Open Card Size : 10 inch x 7 inch
1 fold



Contact:
Leen
017 255 8298 / 019 251 0471
email : serisireh@time.net.my
YM : serihazel


Wednesday, 1-Aug-2007 13:01 Email | Share | | Bookmark
Kad Ekonomi

contoh1
Apple Green
Purple
View all 5 photos...


RM0.50* sahaja
Kad Ekonomi
Print 1 Colour
ArtPaper 230gm
*minimum order 1000pcs


Contact :
Leen
017 255 8298
serisireh@time.net.my
YM : serihazel


Monday, 30-Jul-2007 08:30 Email | Share | | Bookmark
CUSTOM MADE CARD PROMOTION - ONLY RM 1.20*/PC

contoh 01(pic pengantin)
contoh 02 (pic pengantin)




CUSTOM MADE CARD

Harga : RM1.20/pc*
Material : ART CARD - 4 colours printing
Print 2 Pihak
FOC : Free design
FOC : Printed Envelope
FOC : 1 pc Bunting ( size 2 x 5 )



*minimum order : 1000 pcs
*only for confirm order/deposit before 15 August 2007

email: serisireh@time.net.my
sms : 019 2510471
ym : serihazel


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net