SERISIREH
Kad Kahwin
By: Hazleen Baharudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Nov-2008 03:15 Email | Share | | Bookmark
PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI SERISIREH Nov 2008

Map Ke serisireh
Kepada semua pengunjung Serisireh Fotopages,

Kami dari warga Serisireh ingin mengucapkan Jutaan Terima Kasih atas sokongan yang diberikan oleh semua..terutama sekali dari 'X' customer kak leen yang masih 'Keep in Touch" , Agen2 yang berdaftar..hehhhe dan semua yg mengenali kak leen..( dah macam dalam URTV plak nak cari kenalan)dan merekomenkan Kad akak ni..hehheee.. Thanks Guys...

Alhamdullilah dengan rezeki dari-Nya, Serisireh kini telah membuka sebuah kedai Kad Perkahwinan . Jadiiiiiiiiiiiii...........pada sesiapa yang nak dapat free gift atau hadiah misteri jika menempah kad kahwin dari kak leen leh dtg tempah terus ke kedai..dengan syarat call kak leen dulu "Key Word. Serisireh Fotopages", so kak leen tau dari fotopages..Free gift kak leen open utk pelanggan yg browse fp akak sahaja..

Ok..Promosi Valid dari Hari ini 12/11/08... sehingga akhir bulan November. 2008...Call dulu ye...

Thanks
Leen : 017 255 8298
seri_sireh@yahoo.com.my


Thursday, 28-Aug-2008 04:36 Email | Share | | Bookmark
Siri Jasmine - New Promotion for Hari Raya!!!













Harga :
- 500 kpg : RM1.00 / kpg
- 1000 kpg : RM0.65 / kpg

Spesifikasi Kad:
Jenis Kertas : Artcard 260gm
Saiz : 9.5cm x 20.5 cm
Jenis Cetakan : Warna Penuh
Sampul : Sampul Putih 100gm ( diberi PERCUMA )
Khas utk 2 pihak

* Tiada Caj Tambahan utk Penambahan Gambar pengantin
* Tiada Caj Tambahan utk lakaran peta khasnya 2 pihak
* Harga Termasuk Kos Cetakan


Wednesday, 16-Jul-2008 14:00 Email | Share | | Bookmark
SeriCincin - 2 Fold - Wide

SeriCincin 04
SeriCincin 03
SeriCincin 05
View all 4 photos...






Email : seri_sireh@yahoo.com.my
019-251 0471 / 017-255 8298
ym : serihazel


Monday, 14-Jan-2008 07:49 Email | Share | | Bookmark
2008 Series. Nobody wanna miss this..!

Promotion Start from January 2008 - End of February 2008!!

SS01 - Green
ONLY RM0.48/PC - Min Order 1000 pcs




SS02 - Purple


SS03 - Pink






Email / Sms
seri_sireh@yahoo.com.my
019 - 251 0471
017 - 255 8298


Monday, 7-Jan-2008 15:02 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Emy & Fazli



pic by : syawal : { http://eyerich.fotopages.com }

..akhirnya terupload jugak fp ni..fuh!!! sib baik photobucket ni laju skit..k lah hantaran ni request by this cust name emy..cun awek ni...hehehehhe
... tunang dia pun ok...not bad looking ...eh her husband..both are really sweet...senang bawak berbincang tu yg penting...dan yg paling penting this gurl dah jadik kaki pancing!!!! hahahahah ! welcome to the club gurl...hihik! semoga berbahagia! n enjoyy!

nanti gambar satu satu update later!!!

bye!

Pakej Hantaran: Call or Sms or Email:

seri_sireh@yahoo.com.my
019 2510471 / 017 2558298
ym : serihazel



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net